perjantai 11. heinäkuuta 2014

Palkkatuloja korvataan sosiaalietuuksilla

Kun yhä suurempi osa kansasta elää palkka- tai yrittäjätyön ulkopuolella, yhä suurempi osa kansakunnan tulonmuodostuksesta on sosiaalietuuksia tai eläkkeitä. Tätä kehitystä kiihdytetään myös siten, että sosiaalietuudet kasvavat nopeammin kuin palkkatulot.

Palkkatulo kasvoi viime vuonna puoli prosenttia ja sosiaalietuudet 5,8 prosenttia. Kotitalouksien omaisuus- ja yrittäjätulos kasvoivat 3,2 prosenttia. Kotitalouksien käytettävissä oleva tulo aleni viime vuonna reaalisesti 0,6 prosenttia. Työntekijöiden ostovoima heikkenee nopeimmin.

Hallitus selvästikin luottaa erittäin vaikeiden taloudellisten ongelmien ratkaisussa perinteisen sosialismin voimaan. Sosialismin track record eli satojen miljoonien ihmisten kansanmurhat ja murhat sekä tuhansien miljoonien ihmisten elämän pilaaminen väkivallalla ja äärimmäisellä köyhyydellä ei huoleta hallitustamme. Kansallissosialistit kansanmurhasivat noin 10 miljoonaa ihmistä. Työn tekeminen entistä kannattomammaksi ja tulot tasaiseksi on hallituksemme motto.

Sosiaalietuuksien kasvu vuonna 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti