lauantai 22. maaliskuuta 2014

YLE tulee kalliiksi

Kun YLE muuttui puhtaasti verorahoilla kustannettavaksi valtionyhtiöksi, sen asemaa yhteiskunnassa on tulkittava aivan uusin silmin. Enää kukaan ei voi valita millään keinolla haluaako hän rahoittaa YLEn ideologista toimintaa.

Vertasin YLEn kustannuksia kansalaista kohti muihin julkisesti rahoitettuihin eurooppalaisiin yleisradioyhtiöihin. YLE osoittautui tolkuttoman kalliiksi.


Kuva 1. Eurooppalaisten yleisradioyhtiöiden menot henkilöä kohti

Espanjan RTVE tulee toimeen 25 eurolla kansalaista kohden, kun YLE tarvitsee lähes neljä kertaa enemmän eli 94 euroa per kansalainen. Kustannusero ei ole perusteltavissa millään muotoa.


YLE on räikeä ihmisoikeusongelma

Kun muu media taantuu mediamurroksen keskellä, media on keskittymässä valtion propagandasirpille YLElle. Pidän tätä erittäin vakavana ihmisoikeusongelmana. YLE on perinteisesti ideologiselta asemaltaan äärivanhoillinen äärivasemmistolainen mediakeskittymä. Sen hyvin ilmeiseksi tehtäväksi näyttäisi jäävän vanhoillissosiaalidemokratioiden taantuessa ja kaartaessa kohti lopullista romahdustaan kaikkien yhteiskunnallisten uudistusyritysten torppaaminen, yhteiskunnallisen keskustelun eliminoiminen (sensuroidulla keskustelupalstalla ainoastaan harvoja löpö-löpö aiheita) ja vanhoillisvasemmistolaisen ideologian ja maailmankatsomuksen keskeytymätön hakkaaminen.

Koska minut on myös julkisen väkivaltamonopolin turvin pakotettu kustantamaan tätä valtion propagandasirppiä, kysymykseksi jää, miten YLE voi palvella myös minua libertaarina? Koen jokaisen vierailun YLEn nettisivuilla äärimmäisen vastenmieliseksi, ja YLEn edustaman maailmankatsomuksen äärimmäisen sadistiseksi. Taustalla vaikuttaa myös se, että YLEn edustaman sosialismin turvin vasemmistoaktivistit kansanmurhasivat ja murhasivat satoja miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti 1900-luvulla. Lisäksi he tuhosivat tuhansien miljoonien ihmisten elämän. Vertailun vuoksi, natsit kansanmurhasivat 11 miljoonaa ihmistä.

YLE on neuvostoajoilta periytyvä reliikki. YLEn ympärillä maailma on viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana heittänyt häränpyllyä. YLE ei ole muuttunut miksikään eikä se ole kyennyt mukautumaan lainkaan tähän muutokseen. YLE elää sille täysin oudossa ja vieraassa maailmassa, jota se ei enää ymmärrä. Siksi se toistaa mekaanisesti perinteistä dogmia, jonka propagoimiseen se toisen maailman sodan jälkeen Neuvostoliiton pakottamana kasvoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti